söndag 26 februari 2012

Äntligen kväller och sängen har intagits...har längtat extra mycket till det just i dag eftersom varenda säng i huset är renbäddad och alla täcken och kuddar har legat ute och vädrats. Det känns så fräscht!

Jimmy ringde tidigare och berättade att han åkt ur turneringn. Som bästa svensk. JAg berättar det för Jack och Kevin...

- Pappa har åkt ur turneringen nu, men han har vunnit xxxxx kr!
- Ja ja, men det är väl pappas pengar, de får man väl inte se röken utav!

Ha ha han är rolig vår lilla minsting!

Dagen började med att vi åkte till Ikea, tänkte köpa lite nya blommor eftersom de vi har börjar se lite ledsna ut. Men det var väldigt dåligt utbud på blommor på ikea så det blev en stål för 29kr och en skarvsladd.

Sen har vi bara vart hemma. Ätit plättar, tvättat och ritat. Barnen har hållit sams större delen av dagen förutom ett par insidenter:)

Kvällen avslutades i soffan med telefonen vid örat. Pratade med Jenny. Så här efter samtalet kan jag bara konstatera att det är så otroligt skönt att ha vänner som verkligen känner en. Som vet ens fel och brister. Som ärligt säger vad de tycker. Som man kan föra en dialog med utan att tycka att den andra har konstiga ideér eller värderingar och utan att bli osams om man inte tycker lika.

Jenny och jag har känt varandra i snart 7 år, lätträknat eftersom det är Jimmys syster:) Vi har verkligen hittat varandra. Ibland hörs vi väldigt intensivt och ibland går det längre mellan gångerna. Men vi vet alltid var den andra finns. Hon är en av de vänner som ligger mig varmast om hjärtat och dessutom är vi släkt också, kan ju inte bli bättre!



 Ni ser ju själva, vi posar ju till och med lika!:)

2 kommentarer:

  1. Haha ja det var en jäkligt snygg pose du, så himla fördelaktig på ngt vis och naturlig också.. ;) hahaha... Så glad att jag har dig :) Mycket kan man säga om Jimmy men han valde en prima Donna att leva och skaffa barn med. Generös, snäll, omtänksam, förnuftig, rolig, smart, och snygg är du! Och en superbra vän! Älskar dig!

    SvaraRadera
  2. Tack gumman för omtanken! =) Det känns lite bättre nu allt när man fått lite tid att bara ta det lugnt. Jag hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra helg!

    Kramar från Marit

    SvaraRadera