fredag 29 juli 2011

Sista dagen och sista natten i det blå huset

Dagen har vart minst sagt omtumlande. Det började med pirr i magen, med glädje och lycka. Vi fick nyklarna till huset. Vi var tvugna att åka dit en snabbis och kolla om det verkligen såg ut som vi minns det:) Var även ut och kollade i trädgården, röda och svarta vinbär, krusbär, ett stort land där vi ska odla grönsaker till nästa sommar. Även vindruvor, päron, körsbär och äpplen...Nu får man lära sig att ta vara på all frukt på olika sätt också...Lite körsbärsvin kanske? eller vad sägs om krusbärsmarmelad?:) De gjorde det och jag längtar tills i morgon bitti då flyttlasset går.

Efter det åkte vi till Avesta, eller närmare Grytnäs. Farmors begravning. Allt var så vackert, Matthias sjöng så fint precis som farmor hade bestämt. Verkligen duktigt gjort! Även en stor eloge till min kusin som höll ett väldigt fint tal.Strongt gjort! Fin musik och mycket folk som kom och hedrade våran farmor.

När vi kom till Sala igen tog vi oss an det sista i garaget och åkte ett par vändor till returen, så nu ska nog det mesta vara slängt. I natt är de sista gången vi sover här i huset, och det känns inte det minsta vemodigt. Just nu längtar jag bara till att få lämna detta bakom mig. Börja om på nytt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar