söndag 24 juli 2011

Finner inga ord....

Flaggorna vajjar på halv stång, folk har sorg, folk är skärrade, sårade, chockade, oförstående, tillsammans. Det som har hänt i Norge är en otroligt tragisk tragedi. Att en enda människa kan förstöra livet för så otroligt många människor. Hur tänker man? Empati? Jag blir så förbannad när jag läser om sånt här, denna vidriga människa som har förstört för så många som kommer att kosta Norges befolkning åtskilliga miljoner. Tänk bara på all rättsskydd han kommer att behöva....Skott pengar....De skattepengarna borde gå till de familjer som behöver det, som behöver stöd....

Såg i går att Amy Winehouse hade hittats död i sin lägenhet också, 27 år gammal. Undra vad hon dog utav? Kan det ha vart en överdos?....Ja jag vet inte så mycket om henne egentligen mer än att hon gör musik och är i varenda skvallerblaska med sina drog och alkohol problematiker...men det är ju ändå tragiskt att det ska gå så illa för en så ung människa.

Ja det är i stunder som dessa då man ändå kan blicka ut över sitt eget liv och inse att man har det rättså bra. Att vardagen egentligen är väldigt skön. Att få ha sina nära omkring sig, friska och krya.

Take care,,,,,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar