fredag 5 oktober 2012

Remember when

Good morning

Måste bara delge en otroligt fin låt på många sätt och vis. En låt som så väl stämmer in. Jimmy har valt denna låt till mig och det är så otroligt fint, så rörande. Lyssnar på den om och om igen och inser att livet inte alltid är perfekt, att man får kämpa, men vill man tillräckligt mycket så går allt!

En kväll spelade han den för mig och sa att han ville ha den som vår låt då vi gifter oss. Så himla fint, så gulligt. Tårögd bara jag tänker på det. Fin gest av en fin kille. Det är verkligen vi, ett förhållande som vart en berg-o-dalbana men som nu är stadigt och stabilt. *Kärlek*

Bad mamma lyssna på den men har även översatt den så hon ska förstå innebörden, så varsegod mammie:)


http://www.youtube.com/watch?v=TTA2buWlNyM


Kommer du ihåg när jag var ung och så var du
tiden stod stilla och kärlek var allt vi visste.
Du var den första, så var jag
Vi älskade och sedan grät du  kommer du ihåg?
Kommer du ihåg när vi lovade löften och gick på promenad gav våra hjärtan, gjorde i början, det var svårt Vi levde och lärde att livet tog kurvor.

Det var glädje, det gjorde ont, kommer du ihåg?
Kommer du ihåg när gamla dog och nya föddes och livet förändrades, demonteras, ordnas. Vi kom tillsammans, föll samman och krossade varandras hjärtan, kommer du ihåg?

Kommer du ihåg när ljudet av små fötter var musiken vi dansade till vecka genom vecka. Hittade tillbaka kärleken och förtroendet, svor att vi aldrig skulle ge upp, kommer du ihåg?

 Kommer du ihåg  när 30 verkade så gammalt och nu tittar vi tillbaka, det är bara ett stenkast dit vi är, där vi har varit,  vi sa att vi skulle göra om allt igen, kommer du ihåg?

 Kommer du ihåg  när vi sa att  när vi blir gamla,  När barnen växer upp och flyttar bort, Vi kommer inte att vara ledsna, vi kommer  vara glada för allt liv vi har haft och vi kommer att komma ihåg...Vi kommer att komma ihåg...Vi kommer att komma ihåg... 

1 kommentar: