söndag 27 januari 2013

Alltid är det något.........

Söndag.

I dag har jag rensat i våra garderober. Vi alla hade massa kläder att sortera ut. Nu är de luftigt och ordning i garderoberna. Redo att fyllas på nytt:)

Nej man inser hur mycket kläder man egentligen har och hur lite av allt som man egentligen använder. Ska faktiskt försöka att inte köpa så mycket på ett tag nu. Kanske lite till sommaren, men det får vänta ett tag till.

Jack var den som var i störst behov av nytt. Iaf på byxfronten, det löste jag via datorn och 6 par! nya byxor är på väg hem. Jag som inte skulle handla:) Nåväl byxor var ett nödvändigt ont. Fattar inte hur han kan ha sönder alla sina byxor. Han måste konstant krypa på knä!

Börjar bli lite orolig för Nelson också. Han verkar inte få behålla någon mat. Han har kräkts i tvåå dygn nu. Han beter sig helt som vanligt, förutom att han kräks. Har googlat lite på området och får ju både upp skrcäksenarion som tarmvred, njurproblematik, kattpest mm, men även en del lugnande besked som tarminfektion, att katten kan ha fått i sig nått olämpligt ute osv.

Tänkte avvakta i morgon också få se om han fortsätter kräkas. Han är ju ganska kräsen av sig så man kan inte ge honom vad som helst att äta heller.

Håller tummen att det ger med sig!


 
Liten bebis Nelson

 
<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar