torsdag 6 september 2012

Ni underlättar min vardag!

Klockan är strax efter åtta men jag kryper gladeligen ner i sängen nu. Är trött efter en dag på jobbet. Allt har gått i ett.

Efter jobbet blev det pannkaka här hemma till barnens förtjusning. Min förtjusning ligger i att jag äntligen har hittat pannkakssylt i affären. Mums!

Efter läxläsningen och lite lek mös alla tre ner sig i soffan och kollade på barnprogram. Nu sover de som stockar och jag ska snart göra det samma. Men först lite läsning.

I dag är det upprop för min kurs också, dessvärre kunde jag ju inte närvara i dag då det är svårt med barnvakt. Ser faktiskt fram emot att plugga lite i höst, få lite breddad kunskap. Funderar redan nu på att läsa nån kurs i vår också. Kunskap är ju aldrig tung att bära.

Det verkar gå bra för Jimmy på Malta också! Fortfarande med i den stora turneringen. Han ringde videosamtal hem i dag och trots att han skrytit om det varma fina vädret så såg han lika blek ut i dag som innan han åkte, kanske för att han spenderar dagarna inne på ett Casino!:)

I morgon ska barnen till farmor för jag jobbar kväll. Vad gjorde vi utan vår farmor som ställer upp i ur och skur! Mormor och morfar också så klart ( vill ju inte ha avundsjuka mellan mina bloggläsare:)) nej men så mycket hjälp, hade inte klarat livet lika lätt utan er!

Sen ledig helg som kommer att spenderas i Avesta. Kräftskiva hos pappa. Blir nog att jag och pojkarna sover kvar där. Sen på söndag kommer Jimpa hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar