söndag 2 september 2012

Helgen som gått

Fredagen bestod till största del av AW med kollegerna, iaf några av dem. Riktigt tråkväder, men ändå trevligt. Bill och Bob blev resturangen.

 
Jag och Andreas,,,
 
Lördagen var det upp med tuppen som gällde. Jacks första fotbollscup, ja första match överhuvudtaget. Kallt och rått som tusan. Planerna var som lerpölar. Men spela gjorde dem. Första matchen fick Jack stå i mål, efter det var han utespelare. De förlorade alla tre matcher, men kämpade på bra!
 
 
Efter matcherna var det bara hem och svira om, då stod kalas för Kevin på schemat. Fikade och umgicks och de sista gästerna åkte hem vid 20.30. Då var den här familjen tämligen trött och tog en tidig kväll.


I dag, söndag kom Malin, Pontus, Alex och Agnes hit. Vi gjorde av med lite energi på Lek och buslandet och sen en tur till IKEA, där resten av hela mellansverige verkade befinna sig. Har aldrig vart med om så mycket folk där.




 Det är så roligt för även om vi inte träffas så ofta så är det som att barnen aldrig vart i från varandra. De leker från första till sista minut och det är ALDRIG bråk. Hur kul som helst!

Jimmy har hört av sig från ett 30-gradigt Malta. Nej jag är inte avundsjuk alls. Jag menar vad kan bräcka en kall höstmorgon i Sverige?

Nu ska mamman i den här familjen lägga sig och läsa om Thomas Qvick. Intressant bok.

Hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar